No tags yet.

Our Recent Posts

Tags

PREM & ANGEL'S R.O.M PARTY

hello everyone!

amcam bercuti lama.. best? hehe. jangan nak monday blues sangat lah arini..

harini nana nk sambung blog event2 yang masih tertunggak :)

Client : Prem and Angel

Venue : #nanakoeventspace

Date : 08 December 2017

Time : 7pm - 11pm

Theme : Sweet Garden theme

Guest : 150 pax

What we did :- Welcome board , Ambience decorations , Pelamin / Seating area for bride and groom , cake table and backdrop & Nanako crews to make sure the event run smoothly.

Client requested to add on tables and chairs. And also add rental the One South Street Mall Corridor area.

Thank you Nanako angels and Nanako warriors! Alhamdulillah event berjalan lancar. Walaupun masa awal2 tgh susun kerusi meja , tiba2 security guard datang and cakap tak boleh. haha! sebab management one south tak approve lagi surat yg nana dah hantar mintak kebenaran like 2 months before hari kejadian. :D

Stress betul. haha! alhamdulillah sgt2.. allah permudahkan. on the spot diorg approve and meja kerusi boleh sambung susun. :D

and malam tu lagu kuat la pulak client ni punya DJ pasang. haha! tapi semua ok. org2 yg ada kat bawah enjoy menari-nari.. hehe!

p/s : nana ada masa setup je. pastu nana balik lah bersama eryna..

#nanakodesign #nanakoeventspace #nanakoangels #onesouth #eventspace #sewaeventspace #eventspacekl #partyplannermalaysia #partyplannerselangor #eventplanner #weddingplanner #rom #registerofmarriagedecoration #partykl #sweetgardentheme #gardentheme

0173451323

C-1-01,Street Mall One South.Jalan OS,Taman Serdang Perdana Seksyen 6, 43300, Seri Kembangan, Selangor, Malaysia

  • facebook
  • instagram
  • twitter

©2016 BY NANAKODESIGN