No tags yet.

Our Recent Posts

Tags

NEW ARRIVAL : BABY NANAKOANGELS

hello2.. :) arini rajin lain macam sikit nana update 2 blog. haha!

before nana abis pantang ni, nana nk share pengalaman nana bersalin anak kedua.. weee!

10 September 2017

- ada event baby shower unicorn theme dekat nanako event space. tapi nana x larat dah. rasa mcm berat sgt badan ni nk bergerak. haha

11 September 2017

- merajuk dengan husband. haha! dia beli dinner , nana buat keras merajuk x nak makan. sanggup berlapar..

- 12 midnight : nana x dapat tido sbb lapar. haha! tunggu husband tido , slow2 nana masuk dapur and makan sambil layan tv

- tibe2 rasa contraction. memula tu nana ingtkan mcm normal2 je. so tahan. makin lama makin sakit.

- 1am : nana start monitor and keep track berapa minit gap nana contraction. lama jugak la layan.

- 2.30am :nana masuk bilik slow2.. and try lagi tahan sakit sambil monitor contraction.

- 3am : nana give up and buang ego. haha! nana pun kejut husband and ckp macam nak kena pegi hospital je ni.

- nana call hospital and bgtau condition nana. nurse suggest dtg hospital skrg.

- 3.30am - 5am : kalut mandi la , kemas beg la (baru nk kemas beg) adoi lah. haha! sambil kemas sambil sakit. so bayang la terstop stop nana kemas. :)

- 5.15am : gerak pergi hospital. register apa yg patut pastu masuk labor room.

- nurse check bukaan dah 4cm. fuuhhh~

- 6.30 am : doctor datang cucuk epidural. hee! nana mmg serius x berani kalau beranak tanpa epidural. pastu x lama lepas tu , doctor datang pecahkan air ketuban.

- 10 am : doctor datang check bukaan dah 10cm! masa tu sempat lagi nana msg client ckp nana akan reply lepas deliver baby. :)

- 10.11am : Alhamdulillah , 3 kali push , keluar lah Baby E

Name : Eryna Binti Muhammad Hariz

Date of birth : 11 September 2017

Time : 10.11am

Weight : 2.85kg

alhamdulillah. nana nk berterima kasih dekat semua family, sedara mara, kawan2 yg tak putus2 berdoa untuk nana. muuwahs! thanks thanks.. p/s : sape2 yg ada kat kerteh tu, jgn malu segan, mari la visit nana and Eryna yg tgh dlm pantang ni. heee.. tp msg/call dlu la ye.. :) thanks again.

p/s lagi.. : save the date , Aqiqah Eryna pada 11 November 2017 di Kerteh :) InshaAllah

#babyeryna #laborstory #nanakodesign #nanakoangels #babye #nanasyazana #ladyboss #babygirl #erynahariz #erynahariz #nanarezjr #nanarez

0173451323

C-1-01,Street Mall One South.Jalan OS,Taman Serdang Perdana Seksyen 6, 43300, Seri Kembangan, Selangor, Malaysia

  • facebook
  • instagram
  • twitter

©2016 BY NANAKODESIGN