No tags yet.

Our Recent Posts

Tags

NANAKO DIY PARTY PACK : CLIENT REVIEW

Assalamualaikum & Hello

hari ni nana nk share a few review from client yang tempah #nanakoDIYpartypack

1. Client request theme Thomas & Friends

Alhamdulillah. client puas hati.

"beyond expectation!" katanya.. :D

disebabkan agak urgent , #nanakoangels buat delivery sampai ke pintu rumah. RM30 je. kalau guna service runner pun RM50. hehe!

2. Client request theme Didi & Friends

Alhamdulillah.. lagi sorang client puas hati.

"bila depan mata..wowwwsss!" katanya.. :D

yang ni nana pos guna pos laju sampai ke Sabah. :D dalam masa 3 hari , client dah terima parcel. dan syukur sgt semuanya xde patah ke apa.semua dalam keadaan baik. hehe

.

.

.

untuk tempahan , boleh msg / whatsapp Nana 0173451323

bagitau je nk theme apa. InsyaAllah kami #nanakodesign akan buat yang TER-CHOMEL untuk anda. hehe!

p/s : coming order unicorn theme , safari theme , traveller theme and cloud rainbow theme. weeee!!!!

#nanakodiypartypack #partypack #nanakodiypartypack #nanakoangels #nanakodesign #partypackkl #partyplannerselangor #partyplannerkl #firstbirthdayparty #partyplanner #partyplanner #birthdayparty #diyparty #didiandfriends #didifriends #thomasandfriends #clientreview

0173451323

C-1-01,Street Mall One South.Jalan OS,Taman Serdang Perdana Seksyen 6, 43300, Seri Kembangan, Selangor, Malaysia

  • facebook
  • instagram
  • twitter

©2016 BY NANAKODESIGN