No tags yet.

Our Recent Posts

Tags

NANAKODESIGN : BABY SHOWER KOKESHI DOLL THEME

Assalamualaikum & hello semua

omg!!!! first of all , nana nk cakap.. baby shower ni untuk nana :D haha! nampak tak seloookkk gil bab kat situ.

biasa la mak buyung pregnancy kali ni duk mengidam mcm2. nana ada mengidam nk pergi jepun.. mengidam nk amik gamba dgn sakura.. dan mcm2 lagi lah yg pelik2.. kalau ikutkan sangat pun x elok. so nana buat apa yg termampu je.. haha!

so ni salah satu lah , nana mengidam nk baby shower kokeshi doll theme. hehe!

client : lady boss nanakodesign

venue : sushi zanmai , sunway pyramid

time : 12noon - 4pm

guest : 7pax

theme : kokeshi doll theme

What nanakodesign did (yang ni 100% #nanakoangels buat) , e-invitation card , welcome board size A2 , plate mat custom letak nama guest sorang2 , sushi topper (ganti cupcake topper. haha!) doorgift , mini mineral bottle , chopstick cover , centerpiece table and photoprops.

Here is some photos of the decorations and table setup. Alhamdulillah.. semuanya berjalan lancar. cuma kalau ikut plan asal nk setup guna round table. tapi x muat pulak untuk 7 org. so last minute lah tukar guna meja petak panjang.

Some photo of US!!! haha! nampak x muka nana x putus2 senyum tu. tak sangka tercapai impian nk berkumpul mcm ni without anak2. freedom jap lah for 4 hours. haha!

And here with my sweet intern #nanakoangels!! thank u thank u! mwah!!

p/s : doakan nana and baby ye. inshaAllah lagi 2 bulan nk terberanak. hehe. but dont worry , nanakodesign office beroperasi seperti biasa dengan ada nye #nanakoangels kesayangan nana. hehe!

#nanakodiypartypack #nanakoclient #nanakoangels #nanakoeventservice #nanakodesign #candybuffet #sweettable #tablesetup #babyshower #kokeshitheme #kokeshidolltheme #Japanesetheme #sweetpastel #sushizanmai #sushi

0173451323

C-1-01,Street Mall One South.Jalan OS,Taman Serdang Perdana Seksyen 6, 43300, Seri Kembangan, Selangor, Malaysia

  • facebook
  • instagram
  • twitter

©2016 BY NANAKODESIGN