No tags yet.

Our Recent Posts

Tags

NANAKODESIGN : DUMEX DUGRO SOY LAUNCHING EVENT

Assalamualaikum & Hello semua

hari ni nana nk share last week , #nanakodesign diberi peluang untuk buat Ambience Decoration and Dessert table for Dumex. Sempena launching event Dugro perisa Soy :)

Date : 10 & 11 July 2017

Venue : Dumex office at The Garden , Midvalley

Time : 10am onwards

Theme : Red

Here is some photo of the ambience decorations. 2 pcs of 6 feet balloon pillar and balloon garland all over the ceiling area

Here is some photo of the dessert table. dessert dia chocolate cupcake , vanilla cupcake and chocolate cake berat 2kg :) nana first time buat mcm ni. terasa corporate sgt. haha! sesuai kalau ada company nk launching apa2 brand.

Thank you to my dear #nanakoangels , meringankan bahu tangan kaki kak nana yg dah agak sarat ni. haha! sarat2 pun gagahkan jugak turun padang. sampai client pun ternganga tgk nana muncul depan pintu. haha!

Alhamdulillah semuanya berjalan lancar. :*

p/s : dessert semua sedapssss sedapppssss!!!

#nanakoclient #nanakoangels #nanakoeventservice #nanakodesign #desserttable #company #launchingevent #candybuffet #candybar #corporateevent #intern #latihanindustri #practicalstudent

0173451323

C-1-01,Street Mall One South.Jalan OS,Taman Serdang Perdana Seksyen 6, 43300, Seri Kembangan, Selangor, Malaysia

  • facebook
  • instagram
  • twitter

©2016 BY NANAKODESIGN