No tags yet.

Our Recent Posts

Tags

NANAKO EVENT SPACE : PRIVATE BERBUKA PUASA

Assalamualaikum semua & Hello :)

Hari ni Nana nk share RAMADHAN BUFFET SPECIAL ni.. yang best nye berbuka kat sini , sgt sgt lah private. sound proof lagi tu. hehe!

Venue : Nanako Event Space

C-1-1 , One South Street Mall , Jalan OS , Serdang Perdana , 43300 Seri Kembangan , Selangor

GPS : 3.044827, 101.706018

*Maximum : can fit up to 50pax

Ada 2 options boleh pilih , nak berbuka puasa secara private di Nanako Event Space ni.

Option 1

Group Booking : Private Berbuka Puasa

*minimum booking , 30 pax

Harga : RM28/per pax - RM38/per pax (ada a few menu list untuk dipilih)

Kanak² (7-12 tahun) : RM12 nett / per pax

Kanak² (6 tahun ke bawah) : Free

Please email us at nana@nanakodesign.com untuk dapatkan list menu

*Harga dah termasuk charge rental venue , space facilities & food

Available Sunday - Friday

Booking fee : RM100 only (to lock date)

Option 2

Rental Nanako Event Space only

RM80/per hour

*minimum 3 hours

*additional RM150 untuk security deposit. kalau bersih and habis on time , kami akan REFUND balik RM150 ni :)

p/s : 10 booking terawal yang book pada hari WEEKDAY (monday-friday) , akan dapat 20% less dari total amount! booking RM100 shj. :)

#nanakoangels #nanakoeventservice #nanakoeventspace #nanakodesign #berbukapuasa #ramadanpromosi #buffetberbukapuasa #ruangacara #eventspace #spacerental #packageberbukapuasa #privateberbukapuasa

0173451323

C-1-01,Street Mall One South.Jalan OS,Taman Serdang Perdana Seksyen 6, 43300, Seri Kembangan, Selangor, Malaysia

  • facebook
  • instagram
  • twitter

©2016 BY NANAKODESIGN