No tags yet.

Our Recent Posts

Tags

NANAKO EVENT SPACE : PRIVATE SPACE

assalamualaikum and hello semua :)

hari ni nana nk cerita sikit pasal #nanakoeventspace

alhamdulillah.. sebab lately ni RAMAI ramai.. yang berkenan nk buat event kat sini.. syukur :)

ape yang best buat event kat sini?

1) private space!! betul2 private. macam kalau ladies night tu kan.kami akan tutup semua cermin pintu and tingkap dgn kertas hitam + double pulak dgn langsir. so bile customer nana yang pakai niqab tu, diorang boleh free and easy lah enjoy majlis diorg kat sini. hehe!

2) sound proof space!! serius nana x tipu. bukak la lagu semaximum yang nak , inshaAllah so far ni mmg duduk luar pintu x dgr apa2. haha! so xde la mengganggu orang2 luar. and xde lah orang luar sibuk nk intai apa ada kat dalam.

3) very cozy space!! dengan interior yang earth color , wood and bricks. memang rasa cozy. buat majlis birthday ke cantik nk decor. xde lah kosong mcm hall2 putih biasa tu. lepas tu aircond and kipas yang mencukupi. lampu pulak semua oren. hehe! kalau bergamba confirm muka lawa semacam :D

4) kids friendly space!! buat birthday budak paling selamat. budak2 bebas nak lari sana sini. hehe!

kalau nk merasa sendiri kesedapan tempat ni , boleh buat appointment datang and tgk sendiri. macam semlm alhamdulillah ada client dtg pastu terus book on the spot :D hehe!

p/s : tempat ni boleh muat up to 50 pax :)

#nanakoangels #nanakoeventservice #nanakodesign #nanakoeventspace #birthday #surprisebirthdayparty #privatespace #ruangacara #eventspace

0173451323

C-1-01,Street Mall One South.Jalan OS,Taman Serdang Perdana Seksyen 6, 43300, Seri Kembangan, Selangor, Malaysia

  • facebook
  • instagram
  • twitter

©2016 BY NANAKODESIGN