No tags yet.

Our Recent Posts

Tags

NANAKODESIGN : BIRTHDAY PARTY DANIAL

Assalamualaikum & salam jumaat & hello semua :)

hari ni nana nak share , 21 march lepas nana celebrate birthday anak nana , Danial.. yang ke-4 tahun

Date : 21 march 2017 (selasa)

Time : 7pm - 10pm

Venue : Nanako Event Space

Theme : as per requested by birthday boy , dia nak PIKACHU THEME! :D

jadi nana kali ni order #nanakodiypartypack

alhamdulillah. memang puas hati. complete semua ada. nana cuma perlu order birthday cake , desserts and belon je sendiri :) senang kekacang. mami2 kat luar sana yang teringin nk diy sendiri bday anak boleh try guna nanako diy party pack ni. helps u A LOT!!

untuk food , nana order dgn abang johar , nasi dagang pior. the best!!! mana nk cari nasi dagang tranung yg best kat kl ni kan. haha! yg ni nana recommended!

pastu clown , nana hired badut malaysia :) ok lah. santai2 dia layan bg belon. sampai nana pun dpt belon cekak comel ni. hehe

overall , memang Danial happy nampaknya. sampai x nak makan. duk melayan friends yg datang. hehe.

thank you #nanakoangels!! fiza and suci lah my extra handss.. kalau guna tangan nana je mmg x terhandle. hehehe. diorg lah yg tolong pasang , tolong setup , tolong handle , tolong kemas , semua lah! :* sayang korang ketat2!

and lastly , thank u to my family , cousins and kawan2 yang sudi meredah jem , untuk datang memeriahkan birthday party danial :)

p/s : tahun depan danial nk theme apa pulak ye. nampaknye tiap2 bulan asyik bertukar je favorite cartoon dia. haha!

#nanakodiypartypack #nanakoangels #nanakoeventservice #nanakoeventspace #nanakodesign #partyplanner #partyplanner #surprisebirthdayparty #ambiencedecoration #birthday #pikachu

0173451323

C-1-01,Street Mall One South.Jalan OS,Taman Serdang Perdana Seksyen 6, 43300, Seri Kembangan, Selangor, Malaysia

  • facebook
  • instagram
  • twitter

©2016 BY NANAKODESIGN