No tags yet.

Our Recent Posts

Tags

NANAKODESIGN : BIRTHDAY PARTY TIARA ROSE

Salam Jumaat semua..

Hari ni Nana nk share birthday party for Tiara Rose 😍

Venue : Jitra Kedah

Theme : Princess Theme

Time : 12noon - 4pm

What we do is Ambience decoration , welcome board , e-invitation & Candy Buffet

Big Thanks to Kukos by Enny , Preloved by Elle , Ceritaku Boutique & Ash Brownies 16 for sponsoring brownies , caramel fruit cake , big cookies and popcorn

Big Thanks to Nanakoangels , sanggup berjalan jauh2 dari kl ke jitra kedah. hehe. penat bab drive and duk dalam kereta tu je. hehe! yang bab lain2 semua kerja sambil enjoy. ye kan? ye kan?

and lastly Big Thanks to Chazynash & Fatinmorat kerana memberi peluang kepada Nanakodesign untuk buat semua ni. Walaupun ada sedikit masalah2 along the way. Ada makcik2 mengata lah.. Ada makcik2 mulut puaka lah. MashaAllah.. haha. tapi Alhamdulillah plan asal diteruskan dan semua nya berjalan lancar. Terima kasih sangat2.. dan sorry kalau ada kekurangan dari pihak kami tanpa sedar.. sorry..

To Tiara Rose , semoga menjadi anak yang solehah dan bijak pandai. Teringat masa first time jumpa , tiara tiba2 manja dengan Nana. nana dukung dia terus baring kat bahu. tak mau lepas. orang lain nk ambik dia dukung pun dia tak mau. haha!! Alhamdulillah.. tak sangka sebenarnya time nana dah pregnant.. :)

p/s : boleh click link ni (warna pink) untuk tengok video masa birthday party tiara & video Orang KL vs Orang Kedah kat luar sana.. huhu

#vannanako #nanakoangels #nanakoeventservice #nanakodesign #ambiencedecoration #birthday #partyplanner #partyplanner

0173451323

C-1-01,Street Mall One South.Jalan OS,Taman Serdang Perdana Seksyen 6, 43300, Seri Kembangan, Selangor, Malaysia

  • facebook
  • instagram
  • twitter

©2016 BY NANAKODESIGN