No tags yet.

Our Recent Posts

Tags

NANAKODESIGN : CONCERT & GRADUATION TADIKA

Assalamualaikum & Hello semua ๐Ÿ˜Š

Hari ni Nana nak share apa #nanakodesign buat semalam ๐Ÿ™ˆ

Event : Concert & Graduation Tadika Year 2016

Venue : Tadika Sinar Indah , Ampang

Theme : Shooting Stars (Gold & Yellow)

Time : 8am - 12noon

Time Setup : 6.30am

What we do : Stage decorations , Games , PA System & Tattoo Booth

Alhamdulillah..

Everything went well. Walaupun hari jumaat tu masa nak pasang canopy , hujan selebat-lebatnya ๐Ÿ˜ญ stage pun tergendala..

And Nana xda! Sebab Danial pun ada 1st concert tadika dia. So Nana serahkan 100% kepercayaan Nana kepada #nanakoangels & #nanakowarriors ๐Ÿ˜

Thank you guys! Banyak benda diorang buat. Buat video lah, update benda2 dekat Nana lah, tattoo booth lagi, games lagi ๐Ÿ‘๐Ÿป๐ŸŽ‰ Sampai diorg x terambik gamba satu crew ๐Ÿ˜…

Thank you Kak Syima , sebab panggil Nanakodesign lagi untuk handle your big event ๐Ÿ˜ Sorry atas segala kesulitan & kekurangan kami masa setup , masa event & masa kemas2. ๐Ÿ˜˜ Harap semua parents , teachers & kids enjoy haritu. Thank you โค๏ธ

P/s : #nanakovideo pasal event ni is on the way.. stay tuned ๐Ÿ™ˆ

#nanakoangels #nanakodesign #nanakoeventservice #vannanakodesign #graduation #kidsconcert #tadika #kindergartengraduation #schoolgraduation #stagedecoration #ambiencedecoration #games #tattoobooth

0173451323

C-1-01,Street Mall One South.Jalan OS,Taman Serdang Perdana Seksyen 6, 43300, Seri Kembangan, Selangor, Malaysia

  • facebook
  • instagram
  • twitter

ยฉ2016 BY NANAKODESIGN