No tags yet.

Our Recent Posts

Tags

NANAKOANGELS : KOLEJ VOKASIONAL GOMBAK

Assalamualaikum & Hello πŸ˜‚

P/s : macam biasa nana post blog hari ni nak share pasal semalam πŸ˜…

Ok semalam Nanakodesign dijemput oleh Kolej Vokasional Gombak. Sebenarnya Nana la dijemput untuk bagi sedikit "talk"

Topik yang nana dapat ialah "pengurusan masa"

😴

Memang agak kelakar sebab kerja2 buat event ni memang x boleh lari dengan last minute client. Haha!

Tapi atas sebab2 yang x dapat dielakkan, Nana terpaksa tolak pelawaan tu dan Nana hantar wakil Nanakoangels ke sana πŸ˜πŸ™πŸ»

And surprise!! Terkejut Ainna & Emma (nanakoangels part timer) bile nampak wakil nanakodesign naik stage πŸ‘πŸ»πŸŽ‰

Alhamdulillah. Semuanya berjalan lancar. InshaAllah kalau dipanggil lagi , Nana akan gagahkan muka dan suara untuk berucap kat atas stage tu. Amiinn2

To Eija & Fiza , thank you wakilkan nanakodesign 😍 πŸ‘πŸ» clap2 hug2

P/s : esok 6.30pagi nanakoangels dah terpacak di Tadika Sinar Indah. Handle concert & graduation party πŸŽ‰ ( #nanakozombie kembali )

#nanakoangels #nanakodesign #nanakoeventservice #kolejvokasionalgombak #internship #onjobtraining

0173451323

C-1-01,Street Mall One South.Jalan OS,Taman Serdang Perdana Seksyen 6, 43300, Seri Kembangan, Selangor, Malaysia

  • facebook
  • instagram
  • twitter

Β©2016 BY NANAKODESIGN