No tags yet.

Our Recent Posts

Tags

NANAKODESIGN : SCHOOL GRADUATION

Assalamualaikum and Hello 😊

Hari ni nana nak share apa #nanakodesign buat semalam.

11.11.16 (Jumaat)

5.00am : Nana bangun mandi2 bersiap

5.40am : Keluar ambik Eija

6.12am : Sampai Bangi ambik Dayah

..layan jem..

7.35am : sampai SK TTDI(1)

*Fiza sampai awal. So dia dah start setup stage and arrange balloons ❤️

8.15am : Start lah Graduation Ceremony

12.00noon : Habis and kemas2 balik 🎉

Alhamdulillah. Semuanya berjalan dengan lancar..

Ada la 2 3 orang parents yg angin sikit sebab beratur panjang 😅 kami akan improvekan lagi system photobooth yg plg senang for next school graduation 💪🏻 #sama2doakanyangterbaik

Stand frame pun laku sangat 😱 tak sangka terjual 180pcs dalam masa 4jam ❤️

Akhir kata , semua cikgu2 & Pibg & student happy dengan servis instant photobooth nanakodesign 😍 InsyaAllah akan dipanggil lagi dan lagi 😍

Dan tak lupa to my #nanakoangels , you guys did a very great job yesterday!!!!! 😘😘 knana suruh balik kerja awal pun tak nak. Eh? 😂

P/s : esok ada bday photobooth. Weeee 😍

#nanakoeventservice #nanakodesign #nanakoangels #graduation #schoolgraduation #kindergartengraduation #kidsconcert #stagedecoration #ambiencedecoration #balloon #heliumballoon #instantphotobooth #photobooth

0173451323

C-1-01,Street Mall One South.Jalan OS,Taman Serdang Perdana Seksyen 6, 43300, Seri Kembangan, Selangor, Malaysia

  • facebook
  • instagram
  • twitter

©2016 BY NANAKODESIGN