No tags yet.

Our Recent Posts

Tags

LAUNCHING EVENT : BEAUTY & HEALTH CLINIC

Alhamdulillah 😍

Weekend ni #nanakodesign & #nanakoeventspace dapat job non stop!

Jumaat - Sabtu siang - Sabtu malam - Ahad siang 🎉

Tak sangka , masa hari wedding jumaat lepas , Datin Dr Rajis , owner clinic beauty & health lalu depan Nanako event space. Lepas tu terus dia jatuh cinta dgn space ni ❤️ wah! Haha!

Jadinye x sampai 24 jam kitorg #nanakoangels bertungkus-lumus lah buat preparation untuk launching clinic dia 🙈 memang ada banyak benda2 kelakar jadi.

Tapi alhamdulillah , semua dpt makan , dapat duduk dengan tenang & enjoy je. Hihi

Ambience & decor by nanakodesign

Theme : cream & gold

Again #nanakoangels and #nanakoworriors , u guys did an amazing job!!!!!!! Takpe lah weekend ni kite dah jadi #nanakozombie 😂 yang penting kerja sambil enjoy! Ye ke ye? ❤️

And for my client , Datin Dr Rajis , thank you sooooo much for choosing our nanako event space 🎉 sorry sangat atas segala kekurangan , kerusi keras , pinggan susunan x berapa betul.. hihi. First timer 🙈

Welcome to One South ❤️ lalu depan nanako lepas ni , knock knock je lah.

P/s : Esok ada #nanakoangels baru masuk. Im super excited! 💃🏻

#nanakoeventspace #spacerental #dinner #partyplanner #nanakodesign #corporateevent

0173451323

C-1-01,Street Mall One South.Jalan OS,Taman Serdang Perdana Seksyen 6, 43300, Seri Kembangan, Selangor, Malaysia

  • facebook
  • instagram
  • twitter

©2016 BY NANAKODESIGN