No tags yet.

Our Recent Posts

Tags

IKHWAN & LAILEE'S WEDDING

Alhamdulillah..

Malam tadi first time #nanakodesign terima job wedding dekat Nanako Event Space untuk 150 pax 😊

Theme : Black & White

Nanakodesign buat wedding decor , food , handbouquet , photographer & make sure majlis berjalan lancar ❤️

Majlis start pukul 7.30 malam sampai 11.30 malam

Since my client ni graphic designer , semua design welcome board , photoprops & doorgift , dia buat sendiri 👏🏻 check out his ig @kletoodesign

Pelamin sweet ni pulak dari kawan ofis Canary design. Hehe. Masing2 dah start business sendiri 😍 check out their ig @mielydazzle

Photographer by @yusdiyusoff 📸

Lastly jangan lupa check out our ig @nanakodesign_ent 🎉 mmg instantly lah post2 dekat sana. Hehe

Thank u ikhwan & lailee.. memberi sepenuh kepercayaan kepada team nanakodesign. Alhamdulillah 😍

To #nanakoangels & #nanakoworriors , great job u guys!!! X sangka kan blh handle event besar ni dekat nanako event space. Selama ni handle untuk 50pax je. Hehe

Without u guys , sape lah nanako ni 🙈 hihi. Sayang korang!!

P/s : nanakoangels dah jadi #nanakozombie weekend ni 😝

#wedding #nanakoeventspace #nanakoeventservice #weddingplanner #cute #sweet #doorgift #candybuffet

0173451323

C-1-01,Street Mall One South.Jalan OS,Taman Serdang Perdana Seksyen 6, 43300, Seri Kembangan, Selangor, Malaysia

  • facebook
  • instagram
  • twitter

©2016 BY NANAKODESIGN