No tags yet.

Our Recent Posts

Tags

THANK YOU : JOM KAHWIN


Alhamdulillah..

3 hari #nanakodesign berkampung di SACC #jomkahwin πŸ˜‡

Buang rasa malu , #nanakoangels pakai sayap2 terbang sini sana πŸ™ˆ

Flyers habis , ada simpan sikit untuk next week punye event πŸŽ‰

Suara hilang πŸ˜… and it is really worth it

Thank u semua 😍

Kepada #nanakostaff #nanakoangels , great job!! πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» Esok kite pergi company trip kedai Art Festival & Celebration ye πŸ’ƒπŸ» Hehe!

Kepada TerraJuta Jomkahwin , thank u sediakan fair2 mcm ni. Crowd memang ramai 😱

Kepada family, cousins & kawan2 , yang ada singgah booth , yang personally msg nana bagi kata2 semangat 😭 Thank u sgt! Support #nanakodesign dari dolu sampai sekarang πŸ™πŸ»πŸ˜

Again kepada semua new clients , Thank u πŸ‘πŸ»πŸ˜Š

Oh ya , kepada artis2 yang nana kenal atau x kenal lagi , Thank u drop by to our booth πŸ™ˆ i need to study lah nama2 artist baru msia & spore. Buat malu je lps bergamba tanya nama apa, bile kawen , dll πŸ˜…

Alhamdulillah.. everything went well sepanjang 3 hari ni. InshaaAllah join lain (next year or next2 year) 😎

P/s : #nanakodesign office cuti arini πŸ˜‡ weeee~


0173451323

C-1-01,Street Mall One South.Jalan OS,Taman Serdang Perdana Seksyen 6, 43300, Seri Kembangan, Selangor, Malaysia

  • facebook
  • instagram
  • twitter

Β©2016 BY NANAKODESIGN