No tags yet.

Our Recent Posts

Tags

JOM KAHWIN


Alhamdulillah.. first time #nanakodesign join #jomkahwin

Kami di booth G01 @ SACC

Dari pukul 10pagi - 10malam

#nanakoangels bersama sayap2 nye akan berada di sana.

serius sangat kali ni nana bagi discount gile2 punye discount. jangan menyesal kalau tak sempat grab #nanakophotobooth untuk majlis anda :D hehe!

annnnndddd... untuk pertama kalinye kami ada jugak package harga paling murahhhh untuk servis printing.. makna nya anda yang sudah ada photobooth dari butik pengantin masing2 pun masih boleh dapatkan servis print gamba ni.. unlimited copy :D

nak tau lebih lanjut? jangan malu segan , say hello / assalamualaikum je dekat booth kami & #nanakoangels akan terus explain satu persatu.. diorg semua angels cakap pun mcm angels. hihihi~

jumpe disana! #nanakodesign #nanakoangels bakal berterbangan di #jomkahwinsept2016 :D


0173451323

C-1-01,Street Mall One South.Jalan OS,Taman Serdang Perdana Seksyen 6, 43300, Seri Kembangan, Selangor, Malaysia

  • facebook
  • instagram
  • twitter

©2016 BY NANAKODESIGN